1111nieuwe-website

Hagelnieuwe website

Nadat we begin van dit jaar een forse uitbreiding in ons portfolio hebben weten te realiseren in Noorwegen en daarnaast ook de wettelijk verplichte reisgarantieregeling voor onze gasten hebben geïntroduceerd, is het tijd voor de volgende stap.

We hebben deze zomer heel hard gewerkt aan de hagelnieuwe website en met gepaste trots presenteren we deze dan ook. Deze nieuwe website is vanaf alle mobiele telefoons en tablets te bekijken en is dus helemaal van deze tijd. Dat is wel zo handig want het aantal boekingen voor 2016 is explosief gestegen en dat betekent dat steeds meer vissers ons weten te vinden en te waarderen en daar zijn we blij om en zeker ook trots op!

Vette IJsland korting

Om onze nieuwe website en groei met u te vieren hebben we nu een hele dikke IJsland korting! Het hoogseizoen komt te vervallen en we hanteren voor 2016 alleen nog maar de laagste twee tarieven! En als je snel bent krijg je ook nog de tweede week gratis. Dat scheelt, afhankelijk van het aantal deelnemers 100 tot wel 400 euro per persoon! Wees er snel bij want de boekingen voor IJsland gaan hard en er zijn al een aantal weken volgeboekt. Kijk hier voor meer informatie en de kortingen die je kunt scoren. En bij onze IJsland reizen is alles inclusief en zijn de bagage regels met 2 x 23 kilo en 10 kilo handbagage per persoon ongewijzigd.

 Is er nog meer nieuws? Nou en of!

Nieuwe groepsreizen

We hebben voor 2016 en het begin van 2017 alle nieuwe groepsreizen voor u in kaart gebracht:

-        Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival Lustrum, Editie Saltstraumen, min 11 en max 24 personen, mei 2016.

-        Popperen en jiggen in Zuid Egypte, max 8 personen, juni 2016.

-        Zalmvissen in Zuid Noorwegen, 2 mogelijke weken, min 10 en max 12 personen per week, mei en juli 2016.

-        Vader en zoon visweek in Zuid Noorwegen, min 14 en max 22 personen, herfstvakantie 2016.

-        Visreis.nl Heilbot Festival in Torsvag, min 11 en max 23 personen, springtij sept 2016.

-        Popperen en jiggen in Andaman, max 7 personen, eind januari 2017.

 Wil je meer weten over deze groepsreizen of je direct inschrijven? Kijk op de website op en hier tref je alle informatie, inschrijfformulieren en detailbrochures.

 Beurzen

We zijn er weer bij in Utrecht op de Hengelsport en visboten beurs van 31 oktober t/m 2 november 2015, en ook op de Hengel-Expo in Kortrijk, België op 28 en 29 november 2015.

 Kom langs op de stand om kennis te maken met ons en ons portfolio, of om bij te kletsen natuurlijk. We hebben op de stand een mooie aanbieding met direct cash voordeel. Dus kom langs en claim je voordeel!
1111visreis-logo

 Zelf online reis- en annuleringsverzekering afsluiten

Helaas moeten we jaarlijks toch een aantal van onze gasten assisteren bij de aanspraak op hun reis- of annuleringsverzekering. Dat doen we graag en is onderdeel van onze dienstverlening, maar het is natuurlijk nooit leuk want het heeft vaak een negatieve oorzaak. Om de financiële consequenties van mogelijk ongemak voor of tijdens de visreis af te dekken adviseren we iedere reiziger deze twee verzekeringen af te sluiten. Hiervoor hebben we op onze nieuwe website een digitale module toegevoegd waarmee men deze nu zelf online kan afsluiten. Daarmee zijn de verzekeringen snel en eenvoudig toegankelijk en krijg je ook onze ondersteuning als het een keer nodig is. Kijk hier voor onze online module.

 Fotoboek voor alle gasten

Alle gasten die voor 31 december 2015 hun visreis van 2016 naar Noorwegen hebben geboekt, ontvangen een gratis fotoboek van hun eigen visreis. De reacties hierop zijn zo positief dat we besloten hebben dat we vanaf nu deze actie aan al onze gasten met nieuwe boekingen gaan aanbieden. Dit cadeau hoef je niet te delen en is voor iedere visser individueel. Het enige wat je hoeft te doen is de foto’s van je visreis naar ons toesturen en dan maken wij er een mooi fotoboek van. Helemaal voor nop! Kijk hier voor een online voorbeeld van het fotoboek.

 Slechts 250 euro aanbetalen

Voor al onze boekingen geldt nu dat er slechts 250 euro aanbetaald hoeft te worden. Hoe groot de boeking ook is! De restbetaling hoeft ook pas 5 weken voor vertrek te worden gedaan. Dus er hoeven geen hoge bedragen meer op voorhand betaald te worden. Dat scheelt weer.

 Nieuwe locatie Holmfoss

Afgelopen juni zijn we met een kleine delegatie in Holmfoss, Zuid Noorwegen geweest. Jeroen Schoondergang - journalist voor de Roofvis - is mee geweest en er komt van zijn hand dan ook op korte termijn in de Roofvis een mooi artikel van meerdere pagina’s over de zalm- en snoekvisserij in deze prachtige rivier en omgeving. Deze nieuwe locatie wordt in twee mogelijkheden door ons aangeboden:

  1. 1.Je kan hier met je eigen groep naartoe.
  2. 2.Of met de door ons ingeplande groepsreis waarbij alles van alle vergunningen, boten, begeleiding, tot zelfs het eten aan toe, is verzorgd. Deze groepsreis is beperkt tot maximaal 12 personen en is uniek doordat we de beste locaties met bijbehorende vergunningen op voorhand al hebben vastgelegd.

Kijk hier voor alle details van beide opties.
aaaaaheilbot

Online films van Visreis.nl

We hebben de films van onze locaties ondergebracht bij Vimeo. Hier kan je zonder reclame en in betere kwaliteit dan youtube de films van onze avonturen en locaties bekijken. Kijk hier maar eens.

Verder hebben we ook geïnvesteerd in nieuwe foto en film camera’s. Zodoende worden onze belevenissen in de toekomst nog beter en mooier vastgelegd en hebben we met z’n allen meer kijkplezier!

 Reisgarantie

We krijgen veel positieve reacties en bijbehorende boekingen door onze deelname aan de reisgarantieregeling. Dit is wettelijk verplicht en is een regeling puur voor onze gasten, omdat wij u zeer serieus nemen. Bij ons kunt u naar Noorwegen en IJsland met deze reisgarantieregeling zodat uw geld veilig is en wij dit pas ontvangen nadat u terug bent van uw visreis. Deze regeling bieden wij overigens op al onze visreizen aan, aangezien dit wettelijk verplicht is. Let dus goed op waar u uw vakantiegeld onderbrengt want niet alle aanbieders houden zich aan de wettelijke regels. Kijk hier voor meer informatie over onze reisgarantieregeling.

 Reisondersteuning

En als je informatie wilt hebben over een speciale locatie of type visserij doen we dat ook persoonlijk, op afspraak bij ons, in een hengelsportzaak zoals Wout Van Leeuwen, of zelfs bij klanten aan huis. Je hoeft er alleen maar om te vragen. Service van de zaak!

We blijven druk om voor u in de komende periode nieuwe locaties te bezoeken en introduceren. Voor dit jaar staan er nog zeker twee introducties op de planning. Dus houd de website in de gaten. En ook onze Visreis.nl-Facebookpagina en de persoonlijke Facebookpagina zijn een belangrijke bron van tussentijdse informatie. We zijn niet voor niets het meest ‘gelikete’ visreisbureau van de Benelux!