Zoet

00jvdb-hi-lo-snoekzijkanthnVinkeveen.....Een fantastische omgeving, grandioos viswater, karper brasem en heeeeeeel grote snoek en snoekbaars, verblijven in een chalet of woonboot en vissen in een grandioos viswater....dat klinkt wel heel erg leuk!!! Nu extra voordelig

Lees meer...

aribbinkthnOp de visbeurs in "Utreg" hadden we ze al zien staan, een grote stand met boten en andere artikelen. Gelijk viel ons op dat er een heleboel MINN KOTA electromotoren hing.....Het neusje van de zalm in de electro motoren wereld. Deze mensen moesten dus ook "feeling" met de hengelsport hebben! Toch maar even stoppen en praten. Een heel sympathieke vent en zijn vrouw vertelden hun verhaal. RIBBINK  Nautic in Amersfoort

 

Lees meer...

lachen.jpgIK WORD ER WERKELIJK NIET GOED VAN. EEN KLEINE GROEP MET EEN GROTE MOND KRIJGT HET ELKE KEER WEER VOOR ELKAAR OM VALSE VOORLICHTING TE GEVEN EN HET WORDT NOG GELOOFD OOK. WAKKER DIER EN OOK GROEN LINKS ZOUDEN ZICH MOETEN SCHAMEN. HET IS GEWOON EEN LACHERTJE

Lees meer...

genartthnIk heb het me jarenlang afgevraagd, maar het is volgens mij  zo dat je met een paar speciale "sportvis / jagersgenen geboren wordt. Mijn zus had ze niet en mijn twee andere broers ook niet. Zou het dan toch aangeboren zijn?                       

Lees meer...

soesdf2.5_tillerthnHet toonaangevende watersportmagazine “Waterkampioen” van de ANWB heeft onlangs een vergelijkingstest uitgevoerd tussen zeven buitenboordmotoren uit het lichtste segment. De Suzuki DF2.5 stak met kop en schouders boven de concurrentie uit. De DF2.5 was niet alleen de krachtigste en de stilste, maar het meest handzaam en zeer aantrekkelijk geprijsd. Bovendien biedt alleen Suzuki standaard 3 jaar garantie op al haar motoren.

 

Lees meer...

aalscholverthnMisschien wel een raar begin voor iemand die zijn brood verdient als docent biologie, maar er moet eens iemand opstaan om de noodklok te luiden. Het gaat echt de verkeerde kant op omdat het door de politiek genegeerd wordt.
De visstand is "Vogelvrij" verklaard.....

Lees meer...

meervalthnHeel toevallig kwamen we met een visblad uit de oorlog in aanraking. Een leuk en bedenkelijk artikel over meerval en snoek stond daar in.
Origineel dus en absoluut de moeite waard om even te lezen. Volgens de schrijver heeft een meerval een vervaarlijke muil met met rijen tanden.

Lees meer...

lachenZomaar een verhaaltje ...gebaseerd op de hengelsport en met een knipoog naar de humor. Even achterover in je stoel en lezen wat er in de wereld achter de schermen gebeurt.

Lees meer...

rood-kruisthn
wanneer u diep in het archief van hengelsport aan het lezen bent, dan kan het voorkomen dat u bij de artikelen een rood kruisje ziet staan.

Lees meer...

de_allround-visser_deel_1_thumbnail_pamper-visser_Geert Luinge, geeft u door middel van een sprekende foto en "passende" tekst een beeld van de " All-round visser" Deze rubriek zult u vaker tegenkomen.

Lees meer...