Zout

PhotoPeterSteensen 5thnHoog in noorden van Noorwegen ( Soroya) gaat het dan eindelijk gebeuren….De allergrootste platvis ter wereld, een droom voor elke sportvisser gaan we hopen te vangen.

Lees meer...

1111bot op zagers 2010thnNK kleine bootjes festival...perfect verlopen...veel vis en prachtig weer......

Lees meer...

artikelmark201511Ieder jaar moet het een keertje gebeuren....makreelvissenin Den helder.......Superleuk, avontuurlijk, lekker bezig, gezond...en niet geheel onbelangrijk een heerlijk visje mee naar huis....een jaarlijkse vakantieinvulling die eigenlijk niet mag ontbreken. Uw gastheer Mark Bakker op de Hendrik Karssen

Lees meer...

cccDH6B25374webthnHet Bellavista Hotel in Cobh Zuid-Ierland heeft de reeds indrukwekkende visvloot nu nog verder uitgebreid.

Lees meer...

makr.horizonthnIk weet niet hoe het komt maar als de twintig graden grens bereikt is en de zomer komt op gang dan MOET ik een keer de zee op om makrelen te vangen. Super leuk, onwijs lekker en oergezellig!!!

Lees meer...

ascharthnHet is weer leuk op de dijken de strekdammen en de pieren. Er zit weer volop schar langs de kust en een dagje zeevissen wordt nu tenminste weer lonend.

Lees meer...

hendrik16thnHet is een jaarlijks terugkerend evenement. Een aantal keren makreelvissen vanaf een grote boot. Voor kinderen en volwassenen een avontuur, als vader en zoon met plezier om op terug te kijken. Deze keer vanaf de Hendrik Karssen varend vanuit Den Helder.

Lees meer...

aaahaaithn

Hoezo geen haai in Nederland te vangen?.......Vorige week werd er in de Oosterschelde een ruwe haai van 161 gevangen.  

 

Lees meer...


makthnEindelijk zijn ze er weer. Waarschijnlijk een van de snelste en mooiste vissen van het zoute water. Te vangen vanaf de kant en de boot……Ze zijn er maar even, dus wees er snel bij

Lees meer...

aadorade8thnSpannend, We gaan vanavond een vis fileren die ik wel eens gevangen heb in Griekenland maar nog nooit onder het mes heb gehad.....Dorade. Samen met zeebaars en schol vormen zij de hoofdrol in de fileercursus van visfileren.nl 

Lees meer...