aahsvzeewoldeheader


Zeewolde, tussen 11 en 17 Juni viert de HSV “Ons Stekkie” Zeewolde haar 25 jarig jubileum en dat zullen we weten ook (zo gaf voorzitter Jan van de Bovenkamp aan).

Buiten het programma, waar een jeugd en bedrijven viswedstrijd maar ook casting wedstrijden zijn opgenomen organiseren de mannen van de lokale HSV een heus hengelsport festijn.

aaaDagelijks-bestuur


Op zaterdag 16 Juni is het evenemententerrein van Zeewolde een bron van informatie voor alle hengelsport stijlen, is er een veiling, een verloting, er staan spectaculaire visboten van Marcraft, de wedstrijdsport is vertegenwoordigt met heuse WK deelnemers, de Nederlands kampioen Snoekbaars is er, wat te denken van Hans de meteropnemer oftewel mr Pike, Sportvisserij MidWest Nederland showt haar nieuwe controle boot. Verse vis word vakkundig gerookt door T’Mun forellenvisvijvers

aaaimages

De HSV geeft informatie over vissen in en om Zeewolde, De Vliegvissers geven Demo’s, 

Cordes travel showt haar nieuwste trips en informeert over het vissen in Ijsland en Noorwegen.

pimgrgulijslandtt
In IJsland is dit geen visserslatijn en Cordes Travel zorgt voor de best mogelijke organisatie

 


De streetfishing club is actief op de castingbaan en de karpervissers en meervalliefhebbers vinden hun vraagbaak ter plekke, ook is de detailhandel vertegenwoordigt door HS Zeewolde en Hengelsport Den Hollander maar er is nog veel meer!!!!

aaaIMG_3720-682x1024


En dan is er nog een poging om een heus wereldrecord te vestigen!

Een Mercedes Actros Condoor truck van ruim 8 ton , 6 bij 2,5 meter zal met de hengel/reel en lijn worden binnengevist, althans daar hopen ze bij Ons Stekkie vurig op! De HSV, Berkley en Penn hebben de handen ineengeslagen om dit te verwezelijken.

Kortom, het lijkt erop dat de Voorzitter gelijk heeft, we zullen het weten

aaBerkley-Logo-on-White-1024x409

 


Is het mogelijk om deze kolos van 8 Ton en 6 meter lengte binnen te vissen met de hengel met molen of reel?

Wij denken van wel en daarom ondersteunen we de recordpoging met Penn hengels en molens met daarop de sterkst mogelijke Berkley Whiplash lijnen. 16 Juni is de dag dat de hengelsport vereniging “Ons Stekkie” Zeewolde haar jubileumfeest met een grote info markt en dus ook o.a deze record poging wil opluisteren!

aaPenn-Logo


THE ONLY THING THAT WILL BREAK IS A RECORD!