aaabootjes


Het is voor de roofvisser absoluut een evenement om naar uit te kijken. Alles is daar voor jong en oud aanwezig om er een festijn van te maken.Jeugdige vissertjes die een paar uur met een specialist het water op mogen .....voor hen een ultieme ervaring. Hier het Technautic -Humminbird / Minn Kota team dat vorig jaar Nederlands kampioen werd. Met een boegmotor en een back trol motor van Minn Kota en dieptemeters / kaartplotters van Hummingbird is deze boot omgetoverd en gepimpt tot een vismachine....het enige wat Robbert nog zelf moet doen is ...VIS VANGEN!! 

aaabrasem1

 
Het waren dan wel geen roofvissen maar de mannen van Sanders hengelsport trokken veel bekijks doordat ze tientallen brasems aan het vangen waren.

aaabrasem


De een na de andere brasem werd aan land gebracht. Ik was blij dat ik ze niet hoefde te vangen omdat ik honderd keer liever een snoekbaars, baars of snoek vang, maar dat is gelukkig smaak.

aaaalumabbbbq


Alumacraft was met heel veel kwaliteitsmodellen aanwezig en had over belangstelling niet te klagen. Het hele pro-staff team was op komen dragen en konden de bezoekers trakteren op kundig advies en een proefvaart. Het is een gezellige "Alumacraftfamilie"die alleen maar groeit volgens Martijn van Ravenswaaij van Alumacraft.

aaaalumacraftbbq


Aan het eind van de dag werden alle mensen die meegeholpen hadden, gasten en buren getrakteerd op een perfecte BBQ die helemaal super was. Monique en Martijn.....jullie zijn allebei kanjers!!!

aaacordes

 


Twee andere kanjers zijn en blijven Linda en Raffie van CORDES TRAVEL. Het reisbureau dat al meerdere malen is bekroond met de beste service voor hun klanten. Zij stonden hun reizen te promoten en ik kan u alleen maar zeggen dat ze ECHT 24 uur per dag service leveren. Ik kan dat persoonlijk beamen. De klant is bij hun van begin tot eind in goede handen en kwaliteit is bij hun absoluut het voornaamste.

aaahmshads

 


HM Shads was ook op het strijdtoneel en ik kan alleen maar gemeend zeggen dat de shads ook weer dit jaar 100% verbeterd waren ten opzichte van vorig jaar. Nieuwe kleuren en een STERK verbeterde actie. Bij het geringste tikje zwabberde het staartje van de demoshad al. Binnenkort komt er een exclusief artikel op de site HM shads......

aaajmsails

 


JM sails stond zoals ieder jaar ook op de beurs en Jacco had ook eindelijk eens gedacht aan de sportvissers. Hij had een mooie dame op de stand staan en die wist precies waar ze het over had!!

aaapmlures

 


Evert Oostdam de man achter PML Lures had weer groot nieuws. Deze sympathieke kerel heeft altijd wel wat te vertellen en heeft gelukkig ook een dosis humor. Hij had als nieuws een grote uitbreiding van zijn assortiment.

 

aaapml-believer

 

 
Ik heb beloofd om de nieuwe aanwinsten even aan u te presenteren......

 

aaapml-erc

 


Het zijn stuk voor stuk vangers van jewelste anders had Evert ze niet opgenomen in zijn pakket 

 

aaapmluresmmania

 


En nog een topper voor de grote roofvis......

 

aaapml-tournamentsb

 


Ook heeft PML Lures de nieuwe Tournament Baits voor u klaar liggen, allemaal in de praktijk getest en bewezen.

 

aaarentenaar

 


Op zo een groot roofvisevenement is altijd Rentenaar aanwezig. De grootste roofvisspecialist in Nederland wordt er gezegd.

aaaribbink

 


Ribbink nautic heeft een geweldig assortiment in dieptemeters en watersportaccessoires. Hij gaat vlammen dit jaar en er zal heel wat nieuws op de site komen van deze sympathieke mensen..

 

aaasprohenksimonsz

 

 


Mijn grote vriend van SPRO was ook weer van de partij en hij had heel veel nieuwe items op zijn stand liggen. Henk Simonsz wordt ook wel de Godfather van Spro genoemd.......

 

aaasprohugo

 


Voor mijn zoon is het gooien met de pluggen een high light of the day. Iedereen heeft prijs en dat is voor kinderen met een kleine beurs geweldig.

 

aaasproprijs

 


Een prijs voor een prestatie.....wie wordt daar nu niet blij van......Mannen van Spro, helemaal top. Met dit weer en dit soort evenementen wordt het roofvissen voor jong en oud een "feessie"

Er rest mij nog te zeggen dat iedereen die ook maar enigszins heeft bijgedragen aan de organisatie van dit grootse feest....Heel hartelijk bedankt.