aaaIMG_7331


Heel veel sportvissers willen een dieptemeter/ visfinder maar denken dat het teveel techniek is en dat ze het nooit onder de knie zullen krijgen. Troost u met deze gedachte....Het is nog nooit voorgekomen dat Guido van Ribbink Nautic een cursist niet enthousiast gekregen heeft.    

Na het succes van de Fishfinder-informatie avonden, introduceert Ribbink Nautic nu de Fishfinder in de praktijk. Soms is het "gewoon doen" veel prettiger dan alleen maar naar een demo en instructie kijken en luisteren. Guido heeft in de demonstratieboot de mogelijkheid om zowel Humminbird als Lowrance apparatuur te demonstreren. Natuurlijk is het ook mogelijk uw eigen apparaat mee te nemen zodat u het allemaal kunt waarnemen op uw eigen apparatuur.

aaaIMG_7333

 


Naast fishfinders kan Ribbink Nautic u ook kennis laten maken met de mogelijkheden van de Minn Kota iPilot motoren en kunnen zij u laten zien hoe AIS ( Automatic identification System) in de praktijk werkt.

De dagen op het water kunnen vrij ingepland worden. Op maandag t/m zaterdag hebben zij de volgende mogelijkheden. Alleen de ochtend (4 uur tussen 7:00 en 13:00), alleen de middag (4 uur tussen 13:00 en 20:00) of een hele dag (8 uur tussen 7:00 en 20:00). Er wordt vertrokken vanaf het Erkemederstrand in Zeewolde. Vanaf daar gaan ze de Randmeren op en kunnen alle mogelijkheden gedemonstreerd worden.

aaaIMG_7335

 


Het is ook mogelijk om een hengeltje uit te gooien. U dient daarbij wel te zorgen dat u uw eigen hengelspullen meeneemt en dat u in het bezit bent van de Vispas en de lijst van landelijke viswateren. En natuurlijk is het ook mogelijk gewoon een dag te kunnen vissen.

 

In de prijs zit inbegrepen:

- Toegang tot Erkemederstrand

- Koffie/thee

- Lunchpakket

- Brandstofkosten

 

Andere wensen kunnen in overleg worden ingevuld.

Met vriendelijke groet,

Guido Steijaert

Ribbink Nautic

De Wel 2

3871 MV HOEVELAKEN

Tel. 033-4702101

Mobiel 06-13628842

Internet: www.ribbink.nu

Webwinkel: www.uitgeslapenprijzen.nl

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 9:30 t/m 16:00

Andere tijden op afspraak.