Zaterdag 6 en zondag 7 september is het 50.000m2 grote Recreatiepark Eiland van Maurik het toneel voor het grootste en meest spectaculaire hengelsportevent van de BeNeLux. Wederom is Spro van de partij met een stand van 200m2 om u het nieuwe pakket voor 2015 te presenteren.
Molens:
Voor 2015 zijn er weer een knap aantal molens toegevoegd aan het assortiment. Allemaal doordachte producten die met visie en toewijding ontwikkeld zijn voor de zoet- en/of zoutwatervisserij.
001 Spro-Addiction 520

001 Spro-Cresta 520px


001 Spro-LC-Power 520


001 Spro-Salerno 520001 Spro-Soraia 520002 Spro-Veneto 520px

Gamakatsu Akilas-hengels
Het blank-design van de nieuwe Gamakatsu Akilas-hengels laat de visser het gevoel van snelheid, nauwkeurigheid en finesse optimaal beleven. Door gebruik te maken van hoogwaardige carbonmaterialen en hengelcomponenten zijn we erin geslaagd een hengelserie te brengen met de perfecte balans tussen lichte actie, prestatiegericht werpen, het zeker zetten van de haak en het veilig landen van de vis.
002 Gamakatsu-Akilas 520
Strategy karperhengels
De nieuwe Strategy-hengels zijn van ongekende klasse en bezitten stuk voor stuk op zichzelf staande eigenschappen. Dus of je nu vist op cultuurwater of de grote meren en rivieren wilt belagen, er is echt overal aan gedacht. Vanzelfsprekend zijn we alleen voor de allerbeste materialen gegaan. Samen met onze doorgewinterde consultants zijn de eisen waaraan een goede hengel moet voldoen uitvoerig besproken en getest. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat er voor elke situatie een juiste hengel beschikbaar is. Kom naar de Outdoor Fair en laat je verrassen door de kwaliteit van o.a. The Bolsena Classic, X’Control, Extreme River, The Legend All-rounder, The Legend Classic en de Hi-Performance.

003 Strategy-The-Bolsena 520
 Insync 2.0 roofvishengels:
Verder en accurater werpen, fijner en gevoeliger vissen, met lichtere lijnen en met een grotere variëteit kunstaas speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie Insync 2.0 hengels. En vanzelfsprekend spelen ook hier weer de Microwave Nanolite™ geleideogen een belangrijke rol. Deze, door American Tackle ontwikkelde Line Control System-ogen bieden zo veel voordelen bij het vissen en in het bijzonder het werpen dat meer en meer vissers ervan overtuigd raken.
Waarom is Insync 2.0 anders?
De ultrasterke, slanke hi-modulus carbon Insync 2.0 blanks zijn lichtgewicht dankzij het gebruik van een combinatie van verschillende carbonmaterialen met een extreem hoge materiaaldichtheid. Deze materialen, de speciale fiber en het T-glas worden met carbon-tape wikkelingen compact samengesmolten tot blanks die versterkt zijn tegen breuk en scheuren; ook onder extreme belasting. Belangrijk detail is dat voor de productie van deze hengels slechts een heel laag percentage hars gebruikt wordt. Deze zogenaamde Low Resin Content-technologie maakt de Insync 2.0 nóg sterker, nóg lichter en nóg gevoeliger!
De hengels hebben allemaal een duurzame pensluiting en zijn afgebouwd met Nanolite™ Microwave geleideogen, harde EVA grips en een speciale molenhouder met luxe screw-down voetgrip voorzien van een lichtgewicht carbon buisje met aluminium ringdetail.
Microwave Nanolite™
De Insync en Insync 2.0 zijn uitgevoerd met Microwave Nanolite™ geleideogen. Deze bieden het perfecte line-control-systeem voor spin- en baitcasthengels. Belangrijkste feature van deze ogen is dat het direct het opspoelgeheugen van monofilament lijnen aanpakt, maar daarbij is het ook uitermate geschikt voor gevlochten lijn. Je moet het zien én voelen! Het geeft merkbare voordelen ten opzichte van standaard ogen en combineert wetenschap, praktische toepassing en het nieuwste op het vlak van de hengelbouwtechniek.
004 Spro-Insync-2 520

De John Crews Crankbait Serie
In nauwe samenwerking met Bassmaster Elite Series visser John Crews heeft Spro een superieure crankbait ontwikkeld. Het is bekend dat als je met een slappe lijn en de twitch-techniek een Spro BBZ Swimbait 180-graden van richting kan laten veranderen. Maar wist je dat dit ook mogelijk is met de SPRO Little John DD crankbait? In één woord: Geweldig!
Laat de plug op diepte komen, pauzeer, waarna je met een slappe lijn en afhankelijk van de rustpositie van de plug met een poppende beweging naar voren laat komen waarna hij een volledige U-bocht maakt. Dit is wat al talloze aanbeten en vangsten heeft opgeleverd! Zeker weten dat dit aanleiding geeft tot nadenken… er is dus meer dan alleen maar werpen en binnendraaien.
Er zijn ontelbare crankbait-pluggen en vele daarvan zijn uitgerust met een ratel. De meesten hebben een uitgesproken geluidje dat geproduceerd wordt door kogellagers in het holle lichaam van de plug. John Crews is van mening dat vibratie veel belangrijker is dat een ratel. Door vibratie treedt geen dressuur op, dit appelleert aan hun roversinstincten. Vandaar ook dat de SPRO Fat John muisstil is en de SPRO Little John DD-serie voorzien is van een uniek gewicht-transfersystem met een zachte tungsten bal.
005 Spro-John-Crews-Little-John 520


John Crews: ‘Het maakt echt een enorm verschil, zeker op water met veel dressuur waar de vis continu wordt belaagd met ratelende pluggen!”
Giant Flapper 15,5 en 20cm
Een nieuw kunstaas van Spro met features die hem wel heel speciaal maken. Opvallend zijn o.a. de wervelingveroorzakende ribbels rondom het basislijf en de opstaande randen aan het eind van de dubbele staart. Tijdens het uitgebreide testvissen een topper van de bovenste plank!
006 Spro-Giant-Flapper 520


15,5 cm: Zeer geschikt voor het werpend vissen en om mee te trollen.
20cm: Zeer geschikt om mee te trollen. Werpen gaat ook goed mits je een pittige hengel gebruikt.
007 Spro-Gamakatsu Henk-Yvo 520


Henk Simonsz en Yvo Bindels zullen beide dagen aanwezig zijn om onder andere de Giant Flapper te demonstreren.

StrategyBaits
De brede range Strategy Baits® Specials bestaat uit diverse smaken en flavours met elk hun eigen karakter waarbij je kunt kiezen uit mierzoete bird food boilies maar ook uit kruidige of juist spicy of hoogwaardige vismeelknikkers. Keer op keer blijkt hoe succesvol deze Specials zijn.
Voor 2014/15 zijn hier twee nieuwe smaken met een heerlijk zachte, romige smaak en opvallende kleur aan toegevoegd: de White Coco Choc en de traditionele Tutti Frutti.

Maar onze specialisten wilden meer. De innovatieve Strategy Baits® High-Concentration range gaat net even een stapje verder door de toevoeging van meer kruiden, meer specerijen, net even een andere liquid, visolie en smaakversterkers. De attractiviteit en signaalwerking van deze serie boilies is daadwerkelijk uniek.
En omdat wij willen blijven innoveren hebben we voor 2014/15 de nieuwe Yello’Crab & Krillminol ontwikkeld. Wederom een boilie die gaat inslaan als een bom! De testresultaten zijn verbluffend en menig PR zal met deze bol op scherp gesteld worden.
008 Strategy-Baits 520


008 Strategy-Pieter-Saron 520
Pieter en Saron zullen het gehele weekend vissend voor de stand van Spro aanwezig zijn om al je karpervragen te beantwoorden.

Cresta SpeedFeed
Het Cresta SpeedFeed-pakket wordt voor het seizoen 2015 stevig uitgebreid met onder andere Method Mixen, Competition Feeder-voer en Fluo Mini Method Boilies. Tevens is er een aantal nieuwe smaken toegevoegd aan het huidige assortiment. Graag stellen wij de Cresta SpeedFeed-nieuwelingen aan je voor op de Outdoor Fair!
009 Cresta-Speed-Feed520

 010 Spro-Gamakatsu Bert 520
>>
Diverse Spro-consultants zijn present om al je witvisvragen te beantwoorden.

Wij begroeten je graag komend weekend op de Outdoor Fair te Maurik!
Team SPRO
Meer informatie op: www.spro.eu