aaaaHELIX5 SI-GPS wide-R 3525 x 2647

De nieuwe Humminbird Helix 5 serie zet de wereld op zijn kant!

De geliefde breedbeeld schermen van de Humminbird 800 en 900 toestellen nu in compact formaat. De Helix 5 serie heeft 5 inch grote kristalheldere breedbeeld schermen en alle superieure Humminbird technieken aan boord. Side Imaging, Down Imaging, 2D DualBeam sonar, navigeren op Navionics kaarten, creëer je eigen Humminbird Autochart, NMEA0183 koppeling en ingebouwde GPS. Het zit allemaal op de nieuwe Helix modellen en voor onvoorstelbare lage prijzen

aaaaUlterra-Auto-Stow-Deploy-Power-Trim

Minn Kota Ulterra: Zelf je boegmotor lanceren is niet meer nodig!

De revolutionaire Ulterra boegmotor is volledig automatisch te lanceren en weer aan boord te kantelen: Auto Stow and Deploy. En daar bovenop heeft de Ulterra de mogelijkheid de diepte van de motor met één druk op de knop te kunnen verstellen. Deze innovatieve functies, draadloos bediend vanaf of de i-Pilot® of i-Pilot Link™ afstandsbediening of het voetpedaal, maken de besturing van de boot makkelijker dan ooit.

aaaaPMax 197c-DI

Humminbird PiranhaMAX serie vernieuwd en scherp geprijsd.

De compacte Humminbird PiranhaMAX serie is vernieuwd en uitgebreid met heel veel functies.

De serie bestaat nu uit 3 toestellen, t.w. de kleuren toestellen PiranhaMAX 197 Down Imaging en PiranhaMAX 197 samen met de PiranhaMAX 155 in 4 grijstinten.

Er is al een Humminbird PiranhaMAX vanaf € 99,00.

aaaai-Pilot Micro Remote-Angled

MinnKota i-Pilot Micro afstandsbediening

Minn Kota maakt het kleiner met de nieuwe i-Pilot Micro afstandsbediening.

De i-Pilot Micro afstandsbediening biedt alle snelle commando’s van de i-Pilot zoals sturen, snelheid, Spot-Lock, Autopilot en propeller aan/uit in een compacte behuizing. Waterdicht, drijvend en compleet met nekkoord.

 

Nieuwe prijslijsten Humminbird en MinnKota

De nieuwe prijslijsten van Humminbird en MinnKota zijn via onderstaande link te downloaden.

http://we.tl/NcEYttCTd8

aaaaMastervolt-EasyCharge

Mastervolt EasyCharge acculaders

De nieuwe Mastervolt EasyCharge acculaders vervullen de wensen van je accu’s met slimme en krachtige laadtechnieken.

Mastervolt heeft EasyCharge modellen voor vaste montage aan boord en draagbaar.

aaaaStarPort-HD-Yak

Railblaza houders

Railblaza is nog veelzijdiger geworden. Naast diverse nieuwe houders zijn er nu ook Railblaza bevestigingsplaten die op het bestaande gatenpatroon van andere merken houders (zoals Scotty en RAM) geplaatst kunnen worden. Ook voor de kayak rails van o.a. Wilderness systems, Scotty, Yak Gear en Yak Attack is er nu een passende Railblaza oplossing.