Spro groots aanwezig op de Hengelsport- & Botenbeurs te Utrecht

Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 november 2014 is de Jaarbeurs te Utrecht weer het toneel voor een van de grootste hengelsportbeurzen van Europa. Spro is wederom van de partij met een stand van ruim 200m2 om u onder andere het nieuwe pakket voor 2015 te presenteren.

Molens
Voor 2015 is er weer een knap aantal molens toegevoegd aan het assortiment. Allemaal doordachte producten die met visie en toewijding ontwikkeld zijn voor de zoet- en/of zoutwatervisserij.

aaaspro001 Spro-Addiction 1000px

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaaspro001 Spro-Soraia 1000px


aaaspro001 Spro-Veneto 1000px


aaaspro001 Spro-Cresta 1000px
aaaspro001 Spro-LC-Power 1000pxaaaspro001 Spro-Salerno 1000px
Gamakatsu Hengels

Door internationale invloeden zijn vistechnieken en -stijlen continue in beweging. Een van de nieuwste trends op dit moment is het vissen met ultraklein kunstaas zoals mini crank-pluggen en microloodkoppen. Om dit soort kunstaas perfect te laten zwemmen heb je lichtgewicht en ultragevoelige hengels nodig. De Gamakatsu AJ Master is nu precies zo’n serie hengels! Deze soepele hengels zijn voorzien van een zeer gevoelige, ultrafijne volcarbontop zodat zelfs de kleinste en voorzichtigste aanbeet direct geregistreerd kan worden. De hengels bieden nog altijd voldoende power om de haak direct en zeker te zetten.
aaaspro002 Gamakatsu AJ-Master 

De AJ Master-serie omvat de volgende modellen:

 

AJST-69
Zeker de actieve Urban City-visser zal deze korte, lichtgewicht hengel weten te waarderen.

AJST-73
Dit bijzonder veelzijdige model is ontwikkeld voor het vissen met minisoftbaits en microloodkoppen tot een gewicht van ca. 5gr. Daarbij is het ook de ideale hengel voor het werpen en vissen met mini-crankbait-plugjes. 

AJST-76
Met een universele lengte van net onder de 2,30m is de AJST-76 gemakkelijk te hanteren en biedt hij de ideale balans voor het accuraat aanwerpen van een stek of jagende vis.

 AJST-81
Dit langeafstandsmodel is ontwikkeld voor het werpen met loodkoppen tot ca. 7gr; ideaal voor de grotere kanalen en rivieren in en rond de steden. De dunne volcarbon top registreert alle details onder water; de actie van het kunstaas, de bodemstructuur en natuurlijk elke aanbeet.

 Insync 2.0 Roofvishengels
Verder en accurater werpen, fijner en gevoeliger vissen, met lichtere lijnen en met een grotere variëteit kunstaas speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie Insync 2.0 hengels. Vanzelfsprekend spelen ook hier weer de Microwave Nanolite™ geleideogen een belangrijke rol. Deze, door American Tackle ontwikkelde Line Control System-ogen bieden zoveel voordelen bij het vissen en in het bijzonder het werpen dat meer en meer vissers ervan overtuigd raken.

aaaspro003 Spro-Insync-2 1000px

 

 

 Waarom is Insync 2.0 anders?

De ultrasterke, slanke hi-modulus carbon Insync 2.0 blanks zijn lichtgewicht dankzij het gebruik van een combinatie van verschillende carbonmaterialen met een extreem hoge materiaaldichtheid. Deze materialen, de speciale fiber en het T-glas worden met carbon-tape wikkelingen compact samengesmolten tot blanks die versterkt zijn tegen breuk en scheuren; ook onder extreme belasting. Belangrijk detail is dat voor de productie van deze hengels slechts een heel laag percentage hars gebruikt wordt. Deze zogenaamde Low Resin Content-technologie maakt de Insync 2.0 nóg sterker, nóg lichter en nóg gevoeliger!

De hengels hebben allemaal een duurzame pensluiting en zijn afgebouwd met Nanolite™ Microwave geleideogen, harde EVA grips en een speciale molenhouder met luxe screw-down voetgrip voorzien van een lichtgewicht carbonbuisje met aluminium ringdetail.

 Microwave Nanolite™

De Insync en Insync 2.0 zijn uitgevoerd met Microwave Nanolite™ geleideogen. Deze bieden het perfecte line-control-systeem voor spin- en baitcasthengels. Belangrijkste feature van deze ogen is dat het direct het opspoelgeheugen van monofilament lijnen aanpakt, maar daarbij is het ook uitermate geschikt voor gevlochten lijn. Je moet het zien én voelen! Het geeft merkbare voordelen ten opzichte van standaard ogen en combineert wetenschap, praktische toepassing en het nieuwste op het vlak van de hengelbouwtechniek.

Giant Flapper 15,5 en 20cm:
Een nieuw kunstaas van Spro met features die hem wel heel speciaal maken. Opvallend zijn o.a. de wervelingveroorzakende ribbels rondom het basislijf en de opstaande randen aan het eind van de dubbele staart. Tijdens het uitgebreide testvissen een topper van de bovenste plank!
aaaspro004 Spro-Giant-Flapper 1000px15,5 cm: Zeer geschikt voor het werpend vissen en om mee te trollen.
20cm: Zeer geschikt om mee te trollen. Werpen gaat ook goed mits je een pittige hengel gebruikt.


aaaspro005 Henk-Yvo

Henk Simonsz en Yvo Bindels zullen alle dagen aanwezig zijn om onder andere de Giant Flapper te demonstreren.

 Strategy Karperhengels
De nieuwe Strategy-hengels zijn van ongekende klasse en bezitten stuk voor stuk op zichzelf staande eigenschappen. Dus of je nu vist op cultuurwater of de grote meren en rivieren wilt belagen, er is echt overal aan gedacht. Vanzelfsprekend zijn we alleen voor de allerbeste materialen gegaan. Samen met onze doorgewinterde consultants zijn de eisen waaraan een goede hengel moet voldoen uitvoerig besproken en getest. Op deze manier kun je ervan uitgaan dat er voor elke situatie een juiste hengel beschikbaar is. Kom naar de Hengelsport & Botenbeurs in Utrecht en laat je verrassen door de kwaliteit van onder andere The Bolsena Classic, X’Control, Extreme River, The Legend All-rounder, The Legend Classic en de Hi-Performance.

aaaspro006 Strategy-The-Bolsena 1000px

 StrategyBaits

De brede range Strategy Baits® bestaat uit diverse smaken en flavours met elk hun eigen karakter waarbij je kunt kiezen uit mierzoete birdfood boilies maar ook uit kruidige, spicy of hoogwaardige vismeelknikkers. Keer op keer blijkt hoe succesvol deze Specials zijn. Voor 2014/15 zijn hier twee nieuwe smaken met een heerlijk zachte, romige smaak en opvallende kleur aan toegevoegd: de White Coco Choc en de traditionele Tutti Frutti.

Strategy Baits White Coco-Choc

Deze unieke boilie onderscheidt zich door zijn opvallende fel witte kleur, grove structuur en heerlijke chocolade-kokosgeur en -smaak! In de boilie zijn birdfood en verschillende andere zoete bestanddelen zoals koekjesmeel en kokosextract verwerkt. De boilie heeft hierdoor een grove structuur en een zoetig karakter.

aaaspro007 Strategy-Baits White-coco-choc 

De combinatie van chocolade en kokos flavours maakt het geheel af en geeft de boilie een heerlijke, zacht romige geur. De White Coco Choc is het hele jaar door in te zetten, zowel instant als voor voercampagnes.

 Strategy Baits Tutti Frutti
Tutti-Frutti, één van de bekendste en meest succesvolle flavours uit de geschiedenis van het karpervissen, hoeven we niet meer uit te leggen. Onterecht is de smaak een beetje in de vergetelheid geraakt, want met de originele Tutti-Frutti flavour en de opvallende oranje kleur is dit een boilie waarmee je gewoon wéér successen kunt boeken!

aaaspro008 Strategy-Baits Tutti-Fruti 

De boilie is geschikt voor voercampagnes, maar is instant ook een échte killer. Een lekkere, grove en zoete mix waarin onder andere notenmeel is verwerkt. Het geeft de boilie een heerlijke, zachte, romige smaak. Een boilie die het hele jaar door in te zetten is en al snel bij veel vissers weer tot de favorieten zal gaan behoren.

aaaspro009 Strategy-Pieter-Saron 1000px

 

 

Pieter en Saron zullen het gehele weekend aanwezig zijn om al je karpervragen te beantwoorden.

Cresta SpeedFeed
Het Cresta SpeedFeed-pakket wordt voor het seizoen 2015 stevig uitgebreid met onder andere Method Mixen, Competition Feeder-voer, Pellets en Fluo Mini Method Boilies. Tevens is er een aantal nieuwe smaken toegevoegd aan het huidige assortiment. Graag stellen wij de Cresta SpeedFeed-nieuwelingen aan je voor op de Hengelsport- en botenbeurs!

aaaspro010 Cresta-Speed-Feedaaaspro011 Leo-Koot

Iedere beursdag zullen er verschillende witvisconsultants aanwezig zijn om al je witvisvragen te beantwoorden.

Cresta Competition tassen en foudralen
Cresta tassen en foedralen zijn gemaakt van hoge kwaliteit 600D nylon materiaal en hoogwaardige componenten. De foedralen zijn licht gevoerd ter bescherming van de waardevolle (vaste) hengels en topsets en zitten boordevol features en voordelen waar je als vaste stok- en feedervisser echt iets aan hebt. Alle tassen en foedralen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen en te beantwoorden aan de vraag van de fanatieke wedstrijdvisser.

aaaspro012 Spro-Cresta-luggage

• Sterk 600D Nylon basismateriaal
• Gevoerde foedralen
• Sterke ritssluitingen
• Extra grote buitenvakken

 

Gamakatsu Power Thermal Suit Khaki
Dit 320T Nylon Taslon Gamakatsu thermopak biedt extreme warmte mede dankzij de fleece binnenvoering die de warme lucht in het pak isoleert. Het materiaal is 100% waterdicht (5.000mm H²O/24uur) en ademend (5,0ltr/m²/24uur). We hebben dit pak ontworpen met een polyester vulling; de jas met 180gr en de broek met 160gr voor extra draagcomfort. De jas wordt geleverd met neopreen manchetten om water en wind tegen te houden. De borstzak op de buitenkant is voorzien van een waterdichte rits om uw waardevolle spullen tegen kou en regen te beschermen. Als finishing-touch zijn alle belangrijke ritsen op de jas en de broek van het bekende merk YKK.

aaaspro013 Gamakatsu-hyper-thermal-suit-khaki


Laat de winter maar komen! Wij laten je in ieder geval niet in de kou staan.

Graag begroeten wij je komend weekend in Utrecht!

Team Spro