aaaaaIMG 7422

Bestel uw ticket online met 25% korting en maak kans op een visreis naar midden zweden voor vier personen t.w.v. €3000!
De voorbereiding van de Hengelsport- en Botenbeurs is in volle gang; de vijftiende editie wordt mooier, groter en beter dan ooit! Dit jaar zijn er vele nieuwe acties en demonstraties, maar we verklappen nog niet alles! In de aanloop naar de beurs vertellen we meer hierover.
aaaaaDSC06226---kopie

Mooier, groter, beter!

Al enkele jaren is de Hengelsport- en Botenbeurs het toonaangevende platform voor sportvissers. Logisch, dit is een super gezellige happening met tal van demonstraties en interessante activiteiten en het is natuurlijk de plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien. Tot dusver: never change a winning team. Toch gaan we deze vijftiende editie een flinke stap voorwaarts met tal van zeer interessante en nieuwe invalshoeken.
aaaaazweden-fb-2

Visreis winnen

We beginnen gelijk al met een spectaculaire actie: als u uw ticket NÚ online bestelt, dan maakt u kans op een geheel verzorgde visreis voor vier personen naar Zweden, t.w.v. € 3.000,-. Klik voor meer informatie en een sfeerimpressie van de visreis hier (hyperlink: http://hengelsportbeurzen.nl/nl/winacties/414-win-een-visreis).
aaaaaIMG 7586

Carpsquare: alles voor de echte karperfanaat

Op het 4000 m²-tellende karperplein Carpsquare met vijftig nationale en internationale karpergerelateerde standhouders, kan de karperliefhebber zijn neus ophalen. Carpsquare vormt een centraal onderdeel van de beurs. Dit karperplein vormt een ‘beurs binnen een beurs’. De totale beurs krijgt in de Jaarbeurshallen een oppervlak van 20.000 m². De Jaarbeurs is daarmee op vrijdag 2 december, zaterdag 3 december en zondag 4 december 2016 hét hengelsportdomein van Europa! Hier kunnen alle flavours en geuren van boilies vergeleken worden, maar er kunnen ook voerbootdemonstraties, hengels en beetmelders bekeken worden (en zelf uitproberen!). Kijk voor meer informatie www.carpsquare.nl. (hyperlink: http://carpsquare.nl/nl/)
aaaaaIMG 9938

De Hengelsportbeurs 2016 op 2, 3 en 4 december, nog net voor Sinterklaas – be there!

Website: www.hengelsportbeurzen.nl (hyperlink: http://hengelsportbeurzen.nl/nl/)

Facebook: www.facebook.com/hengelsportbeurs

Waar: Jaarbeurs Utrecht, Van Zijstweg 21, 3521 AB (P3)

Openingstijden: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur

Facts:

• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis, klik hier (hyperlink: http://hengelsportbeurzen.nl/nl/entree-openingstijden)

• 160 internationale hengelsportbedrijven

• 20.000 m² beursoppervlak

• Grootste hengelsportbeurs van Europa