asprocarpheader
Strategy is één van de eyecatchers op CARP2010
!

 

 

Zoals u van Strategy gewend bent is zij ook dit jaar weer aanwezig met een grote stand op de Carp. Er valt weer genoeg te beleven op de stand: naast de uitdagende Strategy range, Gamakatsu haken en lijnen en de gehele Dynamite Baits range. Bovendien zijn er verschillende consultants van zowel Strategy en Dynamite Baits om u het nieuwe assortiment te tonen. Naast Pieter van de Werfhorst, Saron Debets en Klaus Wegman zijn ook Dynamite Baits consultants John Caeyers, Peter Kuppens (Benelux recordhouder), Felix van de Marel en Rick Warren van de partij.  Enkele highlights zijn:asprokarpbwier.jpg

- Strategy The Fuzz:
Het Fuzz System is met grote zorg ontwikkeld en getest door onze Strategy consultants. Het systeem is gebaseerd op het principe dat karpers rietstengels en wier als natuurlijke aanwezigheid in het water accepteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar het bewezen is dat karper op (dressuur-)water vaak argwanend is van lood, lijn, tubes en zelfs van haken hebben wij uitgevonden dat wanneer deze zo gecamoufleerd worden op een manier dat ze eruit zien en voelen als natuurlijke elementen (drijfvuil of wier) de karper hier heel natuurlijk en zonder schroom op reageert.asprofuzzsystem.jpg Met deze setup kan een volledig gecamoufleerd systeem aangeboden worden die qua zicht, gevoel en aasopname totaal van alle huidige gebruikte systemen in de karpervisserij verschillen.

 


 

 

 

 

 

- Dynamite Baits Fluo pop-ups:
Deze ‘Briljante’ reeks van Fluro Pop-Ups werd ontworpen door Dynamite Baits om direct karpers aan te trekken door een combinatie van de beste attractie, effectieve flavours en extra toegevoegde attractants voor het vangen van grote vissen en met extra toegevoegde attractants.

asproverticalsystem


Steeds probeert het SPRO team u te verrassen met nieuwe technieken en producten. Tesamen met de ijzersterke producten van Dynamite Baits wordt het wel heel erg gezellig bij ons op de stand!