bbbbbGulpCarp Quality Food Bait-5colorsKarpervisser Misha Jekel kocht een zakje Coco & Banana boilies bij Hengelsport Zeewolde en tijdens het vissen vond hij de gouden boilie. Hij heeft maar liefst één jaar lang gratis boilies gewonnen met een maximum van 150 kilo!

De boilies van Gulp! Carp worden gemaakt in de eigen productiefabriek in het Nederlandse Etten-Leur. Hierdoor wordt het gehele productieproces in eigen hand gehouden en dat geeft grote garanties op het gebied van kwaliteit en continuïteit. Alle ingrediënten worden zelf ingekocht en zijn honderd procent natuurlijk. De gebruikte lokstoffen zijn uniek en worden gemaakt en getest in het eigen laboratorium. Het unieke karakter van de Gulp! Carp boilies zie je terug in de goede vangstresultaten.bbbbbPrijswinnaar

Het is dus niet voor niets dat steeds meer karpervissers de boilies van Gulp! Carp weten te waarderen. De hedendaagse karpervisser stelt hoge eisen aan smaak, voedingswaarde en attractiviteit van de boilies en Gulp! Carp komt tegemoet aan deze eisen.