cccArtikel 1 1"Op de Hengelsport- en Botenbeurs sluiten we 'officieel' voor de meeste van onze Belgische en Franse betaalwateren het visseizoen af. Tijd om het seizoen te evalueren en vooruit te kijken naar het 2014-seizoen.Voor The Carp Specialist en onze gasten is 2013 een bijzonder geslaagd seizoen geweest. Ondanks een zeer regenachtig en koud voorjaar zijn de vangsten niet tegengevallen. Op bestemmingen zoals: Domaine de Bouxier, Etang de la Livardière, Lac de Villedon en The Great Lake (kijk op www.thecarpspecialist.nl) zijn uitzonderlijk goede vangsten geboekt.
cccArtikel 1 2

Nieuwe persoonlijke records en diverse nieuwe meerrecords zijn verbroken, maar daarnaast zijn er natuurlijk ook vissers met een keiharde blank naar huis gegaan. Vissen blijft vissen natuurlijk! Ook voor komend jaar staat er weer veel in de planning voor The Carp Specialist en voorafgaand aan de Hengelsport- en Botenbeurs lichten we al een klein tipje van de sluier op: na een uitvoerige testperiode zal ons pakket worden uitgebreid met diverse interessante Franse betaalwateren maar daarnaast zullen we, vooral vanwege een (in onze ogen) scheve prijs/kwaliteitsverhouding, afscheid nemen van enkele bestemmingen. In 2004 hebben we, ikzelf en Oscar van der Knokke, The Carp Specialist opgericht met de missie om de karpervisser de beste en verantwoorde kwalitatieve karpervakanties aan te bieden, met een bijpassende perfecte service.
cccArtikel 1 3

We zijn al die jaren niet van deze missie afgeweken, en ook in 2014 zullen we door middel van verdere verbeteringen van onze website trachten u nog beter van informatie te voorzien. Een goede voorbereiding van uw visvakantie is immers het halve werk, en we zien overduidelijk dat karpervissers die hun sessie tot in de puntjes voorbereiden veel betere resultaten behalen.”Het team van The Carp Specialist hoopt de karperliefhebber op de stand van The Carp Specialist in november te mogen begroeten. Voor een babbeltje over karpersessie van 2013, voor het smeden van de vakantieplannen voor 2014 en om te helpen met de voorbereiding van een karpervisvakantie! Voor meer informatie over The Carp Specialist kijk op www.thecarpspecialist.nl