abvijver3Het vakantiepark Le Hameau de la Maridèle ligt in het Parc Régional Naturel van de Périgord Limousin, 40 km. ten zuidwesten van Limoges. Voor liefhebbers van natuur, cultuur én het Franse leven is Hameau de la Maridèle met haar 12 hectare dé perfecte vakantiebestemming.

111kanon Zo bevinden zich in de directe omgeving van het park verschillende kastelen en voor de sportieve vakantieganger biedt de regio volop gelegenheid om te wandelen, paardrijden, mountainbiken, kanoën en zwemmen.

Centraal in het park ligt een groot meer dat uitsluitend is bedoeld voor sportvissen. Daarnaast kunt u zwemmen in het verwarmde binnen- en buitenbad. Kinderen kunnen zich ook prima vermaken in de speeltuin en in de open recreatieruimte.
aafoto-1520

De vrijstaande chalets zijn uit hout en steen opgetrokken, volgens de traditionele bouwstijl van deze regio. Ze liggen verspreid over het park in een bos- en waterrijke omgeving. Er zijn chalets voor 4 personen en voor 7 personen. De inrichting van alle chalets is zeer verzorgd en gezellig. De chalets beschikken naast een TV (Franse zenders) over een DVD-speler en er is gratis WIFI op het park. Alle chalets beschikken over een open haard, een terras en tuinmeubelen..
aaastruinen3520

Het 3 sterrenpark is officieel erkend door Gites de France en door Gites de Pêche. Gites de Pêche staat garant voor goede vakantiewoningen in de nabijheid van erkende vis-locaties. Het park is tevens bekroond met de 'Trophee Turgot' en de 'Oscar du Tourisme en Limousin'.
abvakantiewoning
U hoeft voor het vissen in de vijvers geen extra vergunning te kopen. Je kunt bij wijze van spreken vanuit je huis vissen. We zaten op 30 meter van ons riante huis en dan vissen zoveel je wilde. De kinderen hebben werkelijk waar een topvakantie gehad. Niet de beren van karpers die je leest van 30 kilo en maar maar zoveel dat het vooral voor een gezin met vissende vaders en kinderen de ultieme vakantie is. voor de dames en meisjes heel veel in de omgeving te doen. Echt een aanrader T  +31 (0) 35 533 01 04   F +31 (0) 35 533 01 05   officemanager@kompasvastgoed.nl

Postadres : Postbus 33, 1260 AA Blaricum           Email :   info@lamaridele.com http://www.lamaridele.com/site/index_en.cfm