aaakaartje soul-2header

Soul,

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen mededelen dat één van Nederlands bekendste karpervissers, Piet Vogel, het product- en salesteam van Soul per 1 oktober komt versterken.

Piet is een praktijkmens pur sang en brengt dan ook de meeste tijd door langs de waterkant. De kennis en ervaringen die hij hier op doet deelt hij met veel collega karpervissers. Het delen van zijn kennis en ervaringen doet hij middels persoonlijk contact maar ook door het publiceren van artikelen in de vakbladen, internetforums, bijhouden van weblogs en het schrijven van boeken. Tevens draagt hij zijn kennis en ervaring over tijdens demonstraties, beurzen, clinics en is zeer actief met Social Media zoals Facebook en YouTube.

Door zijn ervaringen en kennis ontstaan er bepaalde productwensen en -eisen en deze wil hij gaan verwerken en omzetten in nieuwe, innovatieve of verbeterde producten voor het merk Soul. Piet staat bekend om zijn technische kijk op producten en stelt daarbij de voorwaarde dat een product simpel, effectief en absoluut goed moet zijn. Hij heeft met zijn eigen merk Rigsolutions bewezen dat deze visie zeer succesvol is.

Alle nieuwe, verbeterde producten worden door Piet en de consultants uitgebreid in de praktijk getest alvorens ze worden opgenomen in het assortiment van Soul.

Wij hebben het volste vertrouwen dat Piet Vogel en Soul een zeer succesvol team gaan vormen en dat wij de karpervissers waar ook ter wereld gaan verrassen met prachtige Soul producten waarmee wij het visplezier van de karpervisser veraangenamen.

Team Soul

aaakaartje soul-2header

Piet Vogel

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik bijzonder vereerd ben te mogen meewerken aan dit prachtige merk. Soul heeft vanaf de start al meteen bij mij iets losgemaakt want laten we eerlijk zijn, zo een merknaam doet ons karper-hart smelten. Bij de eerste gesprekken over een eventuele samenwerking voelde het eigenlijk meteen als thuiskomen. Soul staat onder de vissers bekend als een oer Hollands merk dat degelijke kwaliteitsproducten in de markt zet. De lat ligt dus hoog, toch denk ik er persoonlijk nog iets aan te kunnen toevoegen. Als echte praktijkman weet je wat er leeft onder de vissers en daar gaan wij gebruik van maken. Mijn taken zijn heel uitgebreid en daar ben ik erg content mee. Vanzelfsprekend ga ik veel aan product ontwikkeling doen want daar ligt mijn interesse en specialiteit. Net als in Rigsolutions wil ik ook hier alleen gaan voor innovatie en kwaliteit en een goede aftersales. De klanten zullen ervan op aan kunnen dat de producten voor ze op de markt verschijnen daadwerkelijk goed getest zijn door ondergetekende in samenwerking met mijn consultants. Ook zal ik een groot deel van de marketing gaan verzorgen want daar is in mijn ogen nog veel winst te boeken. Veel mooie details van producten die in de showroom staan zie ik nu niet goed onder de aandacht van de vissers komen. Doormiddel van een Soul Facebook pagina en een Soul YouTube kanaal wil ik daar verandering in gaan brengen. Er zal dagelijks een stroom van informatie op gang komen zodat de visser weet hoe mooi en innovatief onze producten zijn. Ik ben er klaar voor en zal alles geven Soul nog beter te maken.

I am proud to be the Soul man,