ameervalheader520 


Catfish Camp Caspe..... Sportvissen in Spanje.

Bezoek ons op de VISMA: 

Terwijl ik dit schrijf moet ik eigenlijk op mijn boot zitten om te vissen op dit moment is het bijna 20 graden.Al van jongs af aan gaat mijn interesse uit naar het vissen, Eerst op witvis later trollend op snoek en snoekbaars op de grote rivieren waarbij ik toen al af en toe een kleine meerval haakte, of met de spinhengel  in de polder.16 jaar geleden zijn wij voor het eerst naar de Ebro getrokken om daar de meerval te belagen. ameervalkarper400

 

 

Na vele vakanties op de Ebro zijn wij 8 jaar terug met ons viscamp begonnen. Wij hebben voor Caspe gekozen omdat hier waarschijnlijk het grootste bestand aan grote meerval zwemt van heel Europa.Buiten de meerval om moet men de karper niet vergeten.  
Hier worden vaak mooie vangsten geboekt wat aantal en formaat betreft een 30 ponder is normaal 40 pond mag men op rekenen en 50 pond zijn de uitschieters.Ook kunnen vooral in het voorjaar tijdens het Nederlandse gesloten seizoen zeer mooie snoekbaars vangsten worden gerealiseerd.akarpersnb400

 

 

 

En dat terwijl men al vanaf maart op temperaturen tussen de 15 en 20 gr mag  rekenen.Wij verhuren aan de oever van lake Caspe verschillende accommodaties en visboten ook ben ik bijna dagelijks actief als visgids. Ik vis dan met mijn gasten met kunstaas, klophout of de steeds populairder wordende pellets.
Een groot deel van onze gasten kiest voor een doe het zelf vakantie, lekker ontspannen vissen op in een prachtige natuur en natuurlijk mooie vangsten van meerval, karper of snoekbaars. Dit uiteraard wel met het nodige advies en desgewenst hulp van ons.Tegen over ons Camp op 5 minuten varen liggen mooie stekken voor het oevervissen op meerval en karper voor diegene die liever trollen dat kan direct voor onze huisdeur met dieplopende pluggen de bodem afschrapen tot dat die knalharde aanbeet komt van een grote meerval. ameervalmensen400Zelf vis ik met mijn gasten op verschillend manieren, voor het trollen en klophout vissen heb ik een speciaal daarvoor ingerichte boot van 7 meter met een 75 pk motor.Trollend hebben we al meerval gevangen tot 95 kg dit geeft een geweldige dril aan het vaak lichtere materiaal.
Voor het vissen met pellets, wat vanaf de oever gebeurt hebben wij een aantal zeer goede stekken tot onze beschikking. Dan gebruiken we een kleinere boot voor het uitvaren van de rigs. Vaak boeken we tot de verbeelding sprekende resultaten. Wij geven niet voor niets een vangstgarantie. Vorig jaar hadden we maar 4 dagen zonder meerval. Nieuw voor dit jaar is onze half guiding, we brengen onze gasten naar zeer goede stekken en vissen een dag met hun mee om de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, de rest van de week brengen we u naar de stek en halen u s´avonds weer op.ameerval400 Houdt u deze zomer vakantie in Spanje, bel ons dan gerust voor een of meerdere dagen vissen met of zonder gids. Al velen gingen u voor en hadden de dag van hun leven. Zoals u leest is er voor iedereen een mogelijkheid om op zijn Favoriete manier in Caspe vis te vangen, en dit alles in een prachtig landschap met een warm en droog klimaat wel prettig na de lange koude winter in Nederland. Aan ons zal het niet liggen gezien onze service en visintroductie op de dag van aankomst.

 

Voor meer informatie bezoek onze website www.catfish-camp-caspe.com

Of bel ons 0034 659371378

Wij staan ook op de VISMA in het vakantie paviljoen.