awforelgr
5 juni a.s. organiseert hengelsport Raven in Lelystad weer hun jaarlijkse roofvis en foreldag. Dit keer hebben zij wederom hun krachten gebundeld om hier samen een geweldige dag van te maken. Samen met het Shimano trout team en forelllenvisvijver De Huif en niet te vergeten de Italian Live Baitshop, de nieuwkomer op het gebied van de live bait leverancier voor forelvijvers.
Samen zullen zij er één fantastische dag van maken. Deze dag zal in het teken staan van EDUCATIE voor de forelhengelsport.
In de winkel van Raven fishing & outdoor kunt u voor al uw vragen over forelvissen terrecht bij één van de teamleden van het Shimano Trout team, zij zullen samen aan u de nieuwste technieken en kneepjes tot in detail uitleggen.
agrshimano
Ook wordt er extra aandacht besteed aan de Italiaanse stijl van forelvissen, deze is overigens flink in opkomst. Als u eenmaal enthousiast bent geworden en u wilt deze technieken live zien wordt u door middel van een pendelbus vanuit Raven kosteloos naar forellenvisvijver De Huif gebracht, hier staan de mannen van Shimano klaar om samen met u een hengeltje uit te werpen en uitleg te geven over de materialen en technieken.  
De forelvijvers in Nederland en hengelsportzaken werken steeds meer samen om zo voor jong en oud en extra stukje service te bieden. Wij hebben samen maar één doel, om samen met u er en leuke dag van te maken, maar vooral leren wij u graag om forel te vangen.U bent van harte welkom op deze dag en als we naar het weerbericht kijken hebben we deze dag schitterend mooi weer.