anedrecvliegvheader
Dit jaar zal op zaterdag 16 oktober het NK Vliegvissen op Forel worden gehouden in Bergharen bij forellenvisvijvers “De Forel”.
 

Dit evenement, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging Van Forellenvisvijvers (NVVF), wordt ieder jaar op een andere locatie gehouden en dit jaar zijn de forellenvijvers in het mooie Land van Maas en Waal  aan de beurt. 

Aan deze bijzondere wedstrijd doen 15 forellenvijvers mee uit heel Nederland. Iedere vijver houdt zijn eigen voorronde(s) en de beste vijf vissers van deze vijver mogen naar het NK.

Uiteindelijk doen er dus 75 topvissers mee aan dit evenement.anedrecvliegv 

Naast het individuele kampioenschap zal er ook een teamkampioenschap gehouden worden. Hierin strijden alle teams van de deelnemende forellenvisvijvers, die samengesteld worden aan de hand van de geselecteerde finalisten per vijver, tegen elkaar. Ook dit beloofd een spannende finale te gaan worden! 

Het is uiteraard mogelijk om op deze dag een kijkje te komen nemen. Om de vis en vissers niet uit hun concentratie te halen, is het niet toegestaan om op de visstek zelf te komen, maar er is prima uitzicht voor supporters vanaf een naastgelegen wal.

En natuurlijk kunt u ook heerlijk vertoeven in het paviljoen of op het terras onder het genot van een hapje en een drankje.

De Kampioenschappen beginnen om 09.00 uur ’s ochtends en de dag eindigt 17.30 uur met de prijsuitreiking. 

Meer info kunt u vinden op onze website: www.nkforelvissen.nl 

Contact: 

Forellenvisvijvers “De Forel"

Dorpstraat 39


6617 AB Bergharen

Tel.: 0487 532806

Email: info@deforel.nl 

Het NK Vliegvissen op Forel 2010 wordt gesponsord door:asponsorennkvlvissen