aBinden_op_beurs
EGO Flyfishing is een bedrijf van Bert Oldeman, een lid van de Noord Nederlandse Vliegvis Vereniging te Assen. EGO Flyfishing heeft een webshop waar artikelen worden verkocht voor het vliegvissen. Daarnaast worden jaarlijks vliegviscursussen, vliegvisclinics en een vliegvisreis naar Tsjechië georganiseerd.

Het bedrijf speelt ook in op elke mogelijkheid, indien het met het vliegvissen en de promotie daarvan te maken heeft. Zo heeft zij voor een personeelsvereniging enkele keren een mini vliegviscursus verzorgd.aVliegviscursus 


De EGO Vliegvisdag vindt plaats op zaterdag 9 april van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Er zijn demonstraties van diverse vliegbinders te zien, er worden werpdemonstraties gegeven en er is een demonstratie over hoe je zelf je materialen voor het binden van kunstvliegen kunt verven. Wie wil ervaren hoe het is om met een vliegenhengel te werpen, kan begeleiding krijgen. Voor vliegvissers die geen ervaring hebben op de vliegvisplas van vliegviscentrum Baggelhuizen, is er de gehele dag een gids-service, die verzorgd wordt door de leden van het promotieteam van de Noord Nederlandse Vliegvis Vereniging.