aaam_Veel-mooie-visheader


Sinds drie jaar heeft Camping Kyllburg een nieuwe eigenaar welke de vliegvissport een warm hart toedraagt. Het is een echte natuurcamping gelegen in de Duitse Vulkaan-Eifel op ongeveer een uur rijden van de Nederlandse grens bij Maastricht. Dankzij de ligging met 6 kilometer viswater en de vele faciliteiten voor de sportvisser, hebben ze met name voor deze doelgroep een uitgebreid pakket aan voorzieningen.

aaam_De-blokhut-voor-10-personen


Daar de visstand de laatste jaren sterk is verbeterd was het reden voor Peeters Hengelsport afgelopen 8, 9 en juni een workshop te realiseren. Een super geslaagd en gezellig weekend met veel vis. Reden te meer om op 7-8 en 9 september opnieuw een workshop te organiseren. Deze workshop zal wederom gehouden worden aan de Kyll in Duitsland.

aaam_Gezellig-even-napraten
De kosten voor deze workshop zijn € 195.00 geheel verzorgd, inclusief dagvergunningen (exclusief staatsvergunning), overnachtingen en eten. De staatsvergunning kost € 10,00 per jaar en € 35,00 voor 5 jaar.( Deze kan door Peeters verzorgd worden)

aaam_Overweldigende-natuurDe cursus houdt onder meer in:

Aankomst vrijdag omstreeks 12.00 uur, omstreeks 14.00 uur instructie tot avondeten, daarna vissen tot het donker.

aaam_Mooie-stroomversnellingen


Zaterdag ochtend  gezamenlijk ontbijt, daarna, met de instructeur, vissen tot het middageten.

aaam_P6100731


Na de gezamenlijke lunch, vissen op een ander parcours met instructeur tot gezamenlijk diner, indien mogelijk daarna vrij vissen.

Zondagmorgen gezamenlijk ontbijt, vissen met instructeur tot het middageten, daarna afscheid. Iedereen mag daarna die dag blijven doorvissen tot hij/zij naar huis wil.

aaam_Ruime-en-persoonlijke-instructie


Voor iedere 4 deelnemers zal er een instructeur aanwezig zijn. (Max, 16 deelnemers)

aaam_P6100743


Voor meer informatie omtrent de cursus kijk op: www.peetershengelsport.nl

Voor meer informatie omtrent de camping kijk op: www.campingkyllburg.de