U heeft de ruimte 

Forellenpark de Haere is aangelegd op een terrein van ca 6 hectare. Het terrein ligt op een unieke locatie midden in de landelijke omgeving van het rustieke dorp doornspijk. Om de natuurvolle omgeving door te laten lopen op het forellenpark zijn de vijvers in natuurlijke vormen aangelegd.

 

Rondom de vijvers zijn ook bomen en struiken aangeplant. In het najaar zullen ook tussen de vijvers in nog enkele bomen geplant worden zodat u goed beschut kunt vissen.

 Ontvangstgebouw

In het ontvangstgebouw kunt u allerlei visbenodigdheden kopen zoals hengels, leefnetten, dobbers haken enz. enz. Het is uiteraard ook mogelijk om een hengel of leefnet te huren. Voor de lekkere trek die tijdens het vissen wel ontstaat, kunt u ook terecht in het ontvangstgebouw. Wanneer u nog niet zo vaak gevist heeft kunt u ook altijd terecht voor advies. Er is altijd wel iemand aanwezig die u graag helpt.

 De forel Forellenpark de Haere is een onderdeel van viskwekerij Timmerman. De forellen die uitgezet worden komen dus ook van de nabijgelegen kwekerij. De vissen worden gekweekt in snelstromend water wat er voor zorgt dat de vis erg actief aan de hengel is. Tot de offici�le opening in mei 2007 zal er regenboogforel uitgezet worden. Daarna zullen er in de grote vijver (die nu nog aangelegd wordt) ook andere soorten uitgezet worden zoals vlagzalm, beekforel en goudforel. Nu wordt er in vijver 2 al zalmforel uitgezet.

Meer informatie is te vinden op de website

 .http://www.forellenparkdehaere.nl/