forelvijvervalthheader 

 


Hallo, wij zijn René en Bea Lagerweij en komen oorspronkelijk uit het midden van het land. Al tijdenlang hadden we het erover dat we graag voor onszelf wilden beginnen en wat is er nou mooier dan van je hobby je werk te maken en je droom te realiseren? Dus toen deze locatie aan het Zuiderdiep 465 in Valthermond op ons pad kwam hebben we de kans met beide handen aangegrepen.forelvijvervalthm.1

 


Aangezien de vijver al een tijd gesloten was, moest er het nodige aan gebeuren. De kantine is een nieuw jasje gestoken, we hebben nieuwe bomen en struiken geplaatst en de vijver heeft een nieuwe naam gekregen: De forelvijver van Berlage!

 

forelvijvervalthm2Vanaf nu gaan we aan alle kanten proberen om er een fijne visvijver van te maken, waar je gewoon lekker relaxed een paar uurtjes op forel en zalmforel kunt vissen en waar ook de niet-vissende recreant zich welkom voelt.
U kunt ook bij ons terecht voor een lekker kopje koffie, een broodje of een andere versnapering in onze gezellige kantine met terras en een prachtig uitzicht op de visvijvers. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor heerlijk gerookte vis.forelvijvervalthmbar

 

Kom gerust een keertje binnenwandelen. We zijn er alle dagen van 08.00 tot 17.00 uur (alleen op dinsdag gesloten) en iedereen is welkom, jong en oud, visser of niet.
Kijk ook eens op onze website: www.deforelvijvervanberlage.nl. Tot ziens!