assenheader 


Op zaterdag 20 juni 2009 van 10.00 – 16.00 uur houdt de Noord Nederlandse Vliegvis Vereniging een open dag op het Forel- en Vliegviscentrum Baggelhuizen in Assen (nabij Witten).Een ieder die interesse heeft in het vissen op forel is van harte welkom. assenforelDe gehele dag worden er diverse demonstraties gegeven in het vissen op forel met de werp- en vlieghengel en de daarbij behorende aassoorten cq. kunstaas.
 Naast het vissen met de werphengel op forel worden er door de leden van de Noord Nederlandse Vliegvis Vereniging gedurende de dag demonstraties gegeven in het werpen met de vlieghengel en het binden van vliegen. Voor diegenen die zelf een keer willen werpen zijn er oefenhengels en instructeurs aanwezig.assenvliegen Ook is het mogelijk om zelf even met de werp- of vlieghengel op forel te vissen.Bezoekers kunnen tevens het Forel- en Vliegviscentrum Baggelhuizen bekijken en informatie vergaren bij de aanwezige vissers.
Een drietal hengelsportleveranciers zijn met hun materialen op het gebied van forel- en vliegvissen aanwezig. (Otter hengelsport, Hengelsportmekka en Ego Flyfishing) Gedurende de gehele dag wordt er forel gerookt en zijn er diverse stands op het gebied van hengelbouw, het onderwaterleven en informatie over het vissen in Nederland. assen1

 

De toegang is gratis.

 

Meer informatie over het Forel- en Vliegviscentrum Baggelhuizen op www.nnvv.nl