bberenkheader 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 27 juni 2009 organiseert de Stichting Peuterfonds alweer haar tweede sportvisevenement voor kinderen met gezondheidsproblemen. Deze keer zullen ongeveer 14 kinderen van 9 tot 13 jaar getrakteerd worden op de sportvisdag van hun leven. Deze kinderen wonen of verblijven dagelijks bij Kwadrant Arkemeyde in Nijkerk. Arkemeyde is een orthopedagogisch behandelinstituut voor jongeren met een licht verstandelijke beperking.

 

Voor deze gelegenheid stelt Forellenvisvijvers en Restaurant “de Berenkuil” in Putten, geheel belangeloos, haar prachtige viswater ter beschikking. Tevens neemt “de Berenkuil” het vismateriaal en de catering voor de kinderen en vrijwilligers op zich. beerforelhalen.jpgVolgens een woordvoerder van het Peuterfonds zal er ook deze keer weer gezorgd worden voor extra vermaak in de vorm van een leuk optreden. Ieder kind wordt aan het einde van de dag gehuldigd met een heuse vismedaille en de “winnaar” wint de Peuterfonds sportvisbeker met oren! Uiteraard gaan de kinderen allemaal naar huis met een leuke hengelsportset en diverse andere sportvis-gerelateerde zaken.

 

Mocht je meer willen weten over de Stichting Peuterfonds? Surf dan even naar www.peuterfonds.nl. Voor de Berenkuil verwijzen we je graag naar www.berenkuil.com.