adobberheader
Wat als eerste aan deze dobber opvalt is een ijzerdraadje dat langs het drijflichaam loopt. De bedoeling hiervan is dat hier de match-connector aan kan worden bevestigd en dat deze vrij kan schuiven over het ijzerdraadje. Het voordeel  hiervan is dat bij het inwerpen de connector naar boven schuift en zodra de dobber in het water ligt automatisch naar boven gaat.  Je kunt hierdoor snel en nauwkeurig werpen.aarocketheader


 Ook het drijflichaam van deze dobber is zeer opvallend te noemen deze is namelijk geperforeerd gelijk een golfbal. Door deze perforatie krijgt deze dobber uitstekende vliegeigenschappen waardoor hij ook zeer nauwkeurig op de voerplek is te werpen. Het drijflichaam is ook nog eens  niet zo als de meeste dobbers gemaakt van balsa maar volledig van kunststof waardoor de dobber bijna onverwoestbaar is.

Nog iets ander bijzonders aan deze dobber is dat er losse loodjes in het drijflichaam zitten die je er naar wens in of uit kunt halen om een goede afstelling te krijgen. Ook is de antenne verschuifbaar in het drijflichaam zodat je de dobber heel precies kunt aftunen.aalogo

De antenne is ook nog eens uitwisselbaar  om bij elke weersomstandigheid goed zicht te hebben op uw antenne. Heel simpel de antenne uit het rubberballetje halen die in de pvc antenne zit en de gewenste kleur plaatsen.

Deze dobber wordt geleverd met twee verschillende antennes en is verkrijgbaar bij de dobberspecialist uw adres om online dobbers te kopen. 

http://dobberspecialist.nl