aaribbinkheader


In Amersfoort aan de "Stuwdam 39"gevestigd...maar voor hoe lang nog. het bedrijf is de laatste tijd zo gegroeid dat het niet meer in het Stuwdam jasje paste. Ze gaan verhuizen naar groter en beter passend pand in Hoevelaken aan "De Wel 2 in Hoevelaken" vlak in de buurt van Amersfoort. aribbinkalu.jpg

BOTEN 

U kunt bij Ribbink Nautic kiezen uit heel veel boten nieuw en gebruikt. Of het nu om aluminium of polyester gaat, het maakt niet uit. Ze hebben bijvoorbeeld Lakeborn, Mazury, Oud Huijzer, Sea Lion, Smokercraft Alaskan en Veranoboten in het assortiment.
Uiteraard moet u ook het occasiongedeelte van de website in de gaten houden want daar kunt u ook mooie inruilboten vinden. Al de boten worden voordat ze in de handel gaan nagekeken en waarnodig opgeknapt. 

IPILOT

Ribbink Nautic heeft een groot assortiment met electromotoren van het merk Minn Kota. We kunnen gerust stellen dat dit merk het allerbeste is wat u kunt krijgen.aribbinkminnkotamot.jpg Vrijwel onderhoudsvrij. Als u een motor bij Ribbink bestelt dan bent u absoluut verzekerd van een topservice omdat de motoren via de officiele Minn Kota dealer Nederland ( Baron marine ) besteld worden. Te vaak horen we bij Hengelsport dat er Minn Kota motoren via Duitsland in Nederland terecht komen en dat dan de service niet deugt.


Bij Ribbink hoeft u daar niet bang voor te zijn. Ze hebben ook de pas op de markt verschenen I-Pilot...

Een waanzinnig practisch, vernieuwend en vooral superhandig en doeltreffend instrument waardoor de electro motor ineens uitgerust is met GPS -technologie. minnkota-ipilot-remote.jpgOm het in het kort te vertellen wat dit wonderkastje allemaal kan moet u natuurlijk wel een klein beetje weten wat GPS technologie inhoudt. Uw electromotor staat in verbinding met een satelliet en weet dus ook precies waar u bent. Ik kan met de I-pilot een koers die ik gedaan heb en die veel vis opleverde feilloos weer terugvaren van het begin naar het eind, maar ook van het eind naar het begin. Ook kunt u een koers uitzetten en die terugvaren. 

 

DE MINN KOTA I-PILOT....GPS TECHNOLOGIE IN UW ELECTOMOTOR
Je kunt er er in tien trapjes de motor mee versnellen en vertragen. Je kunt dus echt stapvoets varen als je aan het vertikalen bent. Je kunt op een hotspot als het ware je boot parkeren en deze boven de plek houden zonder dat je er vanaf wordt gezet. aribbinkgroepboten.jpgDe boot zal zichzelf door het GPS-systeem steeds corrigeren en terugbrengen naar de plek waar je boot geparkeerd had. Ik vaar al jaren met een electromotor van Minn Kota en ik kan u alleen maar vertellen dat het me zo ongelofelijk meer plezier heeft gegeven en ook dat het onnoemelijk meer vis heeft opgeleverd. Al deze super"speledingetjes" kunt u dus bij Ribbink Nautic verkrijgen.

 

TRAILERS

Wilt u uw boot meenemen achter de auto op vakantie of naar een visstek dan kunt u ook bij ons terecht want we zijn dealer van het topmerk PEGA. Deze trailers hoeven eigenlijk geen extra aankondiging want dit merk heeft zich al tientallen jaren bewezen in de watersportwereld. Pega heeft dan ook voor iedere boot wel een passende trailer.

ENVIRODECK

Als je dit gezien hebt dan geloof je bijna je eigen ogen niet. Vooral nu in de tijd dat alles milieuvriendelijk moet en dat de tropische regenwouden moeten worden beschermd moet u echt eens gaan kijken naar de toepassingen van ENVIRODECK. aribbinkenviro.jpgDit materiaal wat gemaakt wordt van cellulose en een paar chemische componenten en is de allermooiste vervanger van hardhout op dit moment. Het heeft zoveel goede eigenschappen dat het zeker weten de toekomst gaat worden. Kleurvast, geen uitbleken meer, rotvast, krimpvast, milieuvriendelijk, recyclebaar, makkelijk te monteren en ga zo maar door.
 Perfect te gebruiken op steigers, flonders en tuinterrassen. Bij Ribbink Nautic te verkrijgen. Laat u echt eens inspireren. Het mooie van deze "Envirodeck"planken is dat ze dubbelzijdig zijn te gebruiken. Aan de ene kant zitten heel veel kleine gleufjes en aan de andere kant zitten dikke gleuven te vergelijken met de normale hardhouten steigerdelen. 

VISVINDERS EN WEBWINKEL

Ribbink Nautic heeft ook een groot aantal fishfinders. Ze zijn dealer van het grote merk Humminbird. Ze zijn te bezichtigen op de site en natuurlijk ook in de showroom. Humminbird werd verleden jaar al uitgeroepen als bedrijf wat de meeste innovaties heeft uitgevoerd. Ze waren als eerste die de futuristische SIDE IMAGING en DOWN imaging lanceerde. Pasgeleden hebben ze ook patent gekregen op deze technische innovaties.aribbinkboei.jpgDe geluidsgolven worden als het ware omgezet in een duidelijk beeld. U kunt de bodem dus veel beter lezen. Een tak wordt dus ook zichtbaar als tak. Met de side imaging kunt u in een veel grotere hoek de bodem lezen dan bij wel andere dieptemeter dan ook. Wilt u dingen voor uw boot bestellen vanuit uw luie stoel dan kan dat ook bij ons. We hebben een webwinkel die het u wel heel gemakkelijk maakt 

Ribbink Nautic gaat verder dan alleen maar boten....Kom eens kijken op onze website , die alsmaar groter wordt. 

www.ribbink.nu