Eigenlijk ontdekt op de Fly fair van handy Fish. Ik zal al menig vlieg / sportvisser daar in schitterende creaties lopen en ik zag tot mijn verbazing een prachtig geborduurd hemd hangen met een naam die mij wel heel bekend in mijn oren klonk. "Pim Pos"

Bert had een overhemd laten borduren bij "Q en d "borduurstudio. U noemt het en zij maken het. Het moet wel heel gek lopen of u kunt het laten maken.


Met de hedendaagse computergestuurde borduurmachines is het een koud kunstje als het moedermateriaal maar goed van kwaliteit is.

Ik sta even met Paulien te praten en ik hoor meteen dat ik hier te maken heb met een vakvrouw. De borduursels op jassen, overhemden en t-shirts zijn echt zo mooi gemaakt dat het wel kunst lijkt.

 Er schieten gelijk ideen door mijn hoofd om voor mijn visgekke zoon een leuk T-shirt te laten maken. Echt waar een pronkjuweel is het geworden.
U kunt het zo klein of zo groot laten maken. Uiteraard kunt u van te voren ook een prijsopgave laten maken. Het is een stukje vakwerk.

Hier even een klein stukje info voor u:


Borduurstudio Q&D is een kleinschalige studio, waar zowel bedrijven, verenigingen als particulieren borduurwerk kunnen laten uitvoeren. U betaalt bij Q&D geen ontwerpkosten, ook niet bij kleine aantallen!!!!

Wij borduren, machinaal, de meeste soorten kleding, caps, paardendekens, -sjabrakken en linnengoed en dergelijke. Maar ook voor zakelijke toepassingen, zoals op werkkleding, promotionele kleding en badges kunt u bij ons terecht.Wij kunnen uw logo omzetten in een borduurpatroon, maar wij hebben ook heel veel patronen, waaronder veel vis-, lure- en flypatronen, waar u een keuze uit kunt maken.Onze borduurmachine is een Toyota Expert ESP9000, een professionele 15 kleuren borduurmachine met maximaal borduurbereik van circa 48 cm x 35 cm.

 De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van de borduring. Een prijsopgave van de door u gewenste borduring kunt u per e mail aanvragen, met opgave van het gewenste nummer, de grootte, het materiaal en het aantal. 

U ziet, mogelijkheden genoeg. Neem contact met ons op, wij geven u graag advies!Borduurstudio Q&DPauliene NagtzaamTelefoon    0527-252373mobiel        06-46627471email          q-d@wanadoo.nl

         website      www.qend.nl