soesdf2.5_tillerheader 

De Suzuki DF2.5 combineert groot vermogen met een gunstig verbruik

 

De DF2.5 maakt de Suzuki lijn compleet. Hij kenmerkt zich door zijn enorme veelzijdigheid zoals een stuurstang die 360 graden draaibaar is voor een zeer goede manoeuvreerbaarheid. Waardoor iedereen gemakkelijk overweg kan met boot en motor.

 

Klein in formaat maar groot in zijn prestaties. Met een gewicht van slechts 13 kg, is dit de lichtste 1 cilinder 4-takt die Suzuki ooit gebouwd heeft, wat erg handig is wanneer u de motor wilt vervoeren. Met een cilinderinhoud van 68 cm3 en een bovenliggende nokkenas levert de DF2.5 meer dan genoeg vermogen voor de meeste compacte boten.

 

Het elektrische ontstekingssysteem zorgt voor een probleemloze ontsteking, waardoor de motor aanzienlijk makkelijker start.

 

 soesdf2.5_powerhead.jpg

Gebruiksvriendelijkheid

 

Wanneer de DF2.5 van de boot losgekoppeld is, is hij licht en gemakkelijk hanteerbaar door een grote handgreep. Deze handgreep is gemonteerd aan de achterkant van de motor wat het kantelen van de motor vereenvoudigd. De motor is in 4 verschillende posities te kantelen, afhankelijk van de situatie.

 

Een buitenboordmotor die ontworpen is met als uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid, is een buitenboordmotor die u meer van uw tijd op het water laat genieten. Door de gashendel te verwerken in de stuurhevel wordt het bedienen van de motor vanuit verschillende zitposities aanzienlijk vergemakkelijkt. Een bijzonder groot voordeel van deze motor is dat deze 360 graden draaibaar is, waardoor het manoeuvreren in smallere slootjes vergemakkelijkt wordt.

 

De loop van de motor is stil en rustig, hij is watergekoeld waardoor de betrouwbaarheid op langere termijn wordt gewaarborgd. De 1 liter brandstoftank die standaard gemonteerd is, garandeert een langdurig vaarplezier.

 

 soesdf2.5_carryhandle.jpg

Milieu

 

Suzuki’s 4-takt technologie haalt meer uit een tank benzine dan welke vergelijkbare 2-takt motor dan ook. 4-Takt is een zeer schone vorm van verbranding, zo schoon dat ze met gemak voldoet aan de strengste emissienormen!

 

 

Als beste getest!

 

Het toonaangevende watersportmagazine “Waterkampioen” van de ANWB heeft onlangs een vergelijkingstest uitgevoerd tussen zeven buitenboordmotoren uit het lichtste segment. De Suzuki DF2.5 stak met kop en schouders boven de concurrentie uit. De DF2.5 was niet alleen de krachtigste en de stilste, maar het meest handzaam en zeer aantrekkelijk geprijsd. Bovendien biedt alleen Suzuki standaard 3 jaar garantie op al haar motoren.

 

 soesdf2.5_topview.jpg

De Suzuki DF2.5 is verkrijgbaar vanaf € 699,-

 

 

Kijk voor meer informatie www.suzuki.nl