aaaaaMarcheader


Zoals op mijn blog (http://www.eu.purefishing.com/blogs/nl/robert-valkeneer) is te lezen hebben wij binnen Pure Fishing de beschikking over een testlab en een aantal fieldtesters die ons hierbij ondersteunen. Een testlab is een fantastisch hulpmiddel en geeft een goed beeld van wat een product kan, maar uiteindelijk moet het in de praktijk gebeuren en daar komen onze fieldtesters in beeld. Zij onderwerpen onze hengels, molens en reels aan, vaak, extreem zware omstandigheden.

 

Om fieldtester te worden, moet je over de nodige kwaliteiten beschikken. Een fieldtester word je niet zomaar, zo moet je, ik zou zeggen natuurlijk, veel uren aan de waterkant doorbrengen en daarnaast moet je expert zijn in hetgeen je doet. Of je vliegvisser, karpervisser of zeevisser bent, je moet weten waar je over praat en je bevindingen kunnen onderbouwen. 

Sinds kort zijn we bij Penn een fieldtester rijker, eentje waar we trots op zijn. Marc van Roie staat sinds jaar en dag bekend als Noorwegen kenner. Mark woont sinds 6 jaar in Noorwegen en is gespecialiseerd in het vangen van heilbot en vooral extreem zware kabeljauwen tot ruim boven de 35 kilo in het voorjaar. De zogenaamde skrei zorgt ervoor dat deze zoutwater reuzen zich verzamelen in de omgeving van Soroya waar Marc ze met zijn gasten opwacht.

aaaaaMarc

 


De ruige omstandigheden in combinatie met de zware en sterke vissen testen het materiaal hier tot het uiterste en zoals Marc zelf zegt:” Als het hier heel blijft, blijft het overal heel.” Zijn ervaring, kennis en de lokale omstandigheden zorgen ervoor dat Marc een ideale aanvulling is als fieldtester bij Penn.

Wij, van Penn, zijn blij met deze aanwinst en zullen veelvuldig gebruik maken van de kwaliteiten van deze sympathieke Belg.

Voor meer informatie over Marc van Roie:

www.soroya-fishing.com

Voor meer informatie over Penn:

www.penn-reel.nl

Met vriendelijke groet,

Rik Hartgers

Marketing Coördinator

Tel.  : +31(0)76 762 00 30

Mob. : +31(0)61 092 43 10

Fax.  : +31(0)76 762 00 39

rhartgers@nl.purefishing.com
aaapflogo


Live to Fish

Pure Fishing/Shakespeare Europe BV Ecustraat 13

4879 NP Etten - Leur

THE NETHERLANDS

http://www.eu.purefishing.com